επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Φανταστικό ποδόσφαιρο από τον ΑΟΤ που στην επανάληψη σκόρπισε την Ηλιούπολη με 4-0!

Ο ΑΟΤ έδειξε για μία ακόμη φορά ότι παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Βʼ Εθνική. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο όπου όλη η Ηλιούπολη ήταν κλεισμένη στην άμυνα στην επανάληψη απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σκόρπισε την Ηλιούπολη επικρατώντας με το ευρύ 4-0!!! Ο φανταστικός Ουέλιγκτον ήταν αυτός που ξεκλείδωσε αρχικά την άμυνα της Αθηναϊκής ομάδας λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης.
Στο 52΄ ο Βραζιλιάνος άλλαξε την μπάλα με τον Μίνγκα μετά από κόρνερ, προχώρησε λίγα μέτρα και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μαραμά για να σημειώσει το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ουέλιγκτον κινήθηκε από τα αριστερά και με το δεξί αυτή την φορά σούταρε συρτά έξω από την περιοχή για να στείλε την μπάλα και πάλι στα δίχτυα για να σημειώσει έτσι το 2-0.
Στο 73ʼ ο Κοντογουλίδης έβγαλε ωραία την μπάλα για τον Μίνγκα που αφού προχώρησε κάποια μέτρα έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Μανουσάκη που με κεφαλιά σημείωσε το 3-0!!!

Ο Μίνγκας ήταν και ο δημιουργός του τέταρτου γκολ αφού στο 79ʼ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κόρμπο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 4-0!!!

Καλή η διαιτησία του κ. Κοεμτζίδη από την Κοζάνη που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ουέλιγκτον του ΑΟΤ και Κρητικό της Ηλιούπολης.sportrikala