επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Το Δήμο Πύλης επισκέφθηκε η καλλιτεχνική ομάδα του Βαλέτειου Γυμνασίου Ίου

Το Δήμο Πύλης επισκέφθηκε η καλλιτεχνική ομάδα του Βαλέτειου Γυμνασίου Ίου. Μαθητές και καθηγητές του Κυκλαδίτικου νησιού βρέθηκαν στο Δήμο στα πλαίσια φιλοξενίας πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν το χώρο του Δημαρχείου. Εκεί τους υποδέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Πύλης κ. Θεόδωρος Κόφφας. Στους φιλοξενούμενους έγινε αναφορά στο νέο Δήμο Πύλης ,στην ιστορία και στις ομορφιές της περιοχής καθώς και στις πολιτιστικές
εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στο δήμο μας.

Οι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την περιοχή μας και ότι θα μεταφέρουν στον τόπο τους με κάθε τρόπο τις καλύτερες εντυπώσεις από την άριστη φιλοξενία, την ιστορία του τόπου, την πολιτιστική και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Στα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και συνέχισαν την επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου καθώς και σε άλλα διαμερίσματα του δήμου.
Την Πέμπτη το βράδυ, τμήμα χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης καλωσόρισε τα παιδιά παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας και εκείνοι το ανταπέδωσαν ταξιδεύοντας μας στην πατρίδα τους μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια τους.