επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Με τον Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκε ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μπούρας

 Με αφορμή την αποστράτευσή του από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Μπούρας, επισκέφθηκε την Τρίτη 08-03-2011 τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Νέος Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων είναι από σήμερα και επίσημα ο κ. Γιώργος Κόκκαλης.Σε σχετικές του δηλώσεις ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλους τους φορείς για τη συνεργασία που είχανε.«Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή και ζητώ και από εσάς να τον στηρίξετε. Αποχωρώ σε μια περίοδο δύσκολη για
όλη τη χώρα και για την αστυνομία. Πιστεύω όμως ότι τόσο ο νέος Διευθυντής, όσο και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων θα έχουν και τη θέληση και τη γνώση και τις δυνάμεις να τα βγάλουν πέρα».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Είχαμε μια καλή συνεργασία τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και εγώ με τον κ. Μπούρα, από προχθές έχουμε τη συνεργασία με τον νέο Διευθυντή, λειτουργούμε άψογα, παρεμβαίνουμε εκεί που χρειάζεται και είδατε όλοι σας ότι δεν είχαμε προβλήματα παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα».