επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις δύο Τρικαλινών στο Μουζάκι για κλοπές

Σε επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο πολιτών από τα Τρίκαλα προχώρησαν το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Μουζάκι Καρδίτσας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Α.Τ. Μουζακίου.
Συγκεκριμένα περί ώρα 10:00, στο Μουζάκι Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, συνελήφθησαν δύο πολίτες ηλικίας, 43 και 40 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Τρικάλων, για κλοπή από κοινού και κατά συναυτουργία
στα Τρίκαλα και στην Καλή Κώμη Καρδίτσας.

Οι δράστες αφαίρεσαν από ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του 40χρονου συλληφθέντα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 36χρονου κατοίκου Τρικάλων που το είχε αφήσει σε αυτό για επισκευή, έβαλαν προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας και μετέβησαν στην Καλή Κώμη Καρδίτσας όπου από σταθμευμένο Μηχάνημα Έργων, ιδιοκτησίας 46χρονου κατοίκου Καλή Κώμης, αφαίρεσαν εξαρτήματα αυτού (σπαστήρα, μπαταρία, μίζα ,δυναμό, κ.α.) τα φορτώσανε στο κλεμμένο φορτηγό και αποχώρησαν.

Έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε αμέσως τηλεφωνικά το 100 με την πληροφορία πως οι δράστες κινούνται προς την περιοχή του Μουζακίου.

Οι εποχούμενες περιπολίες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, αποτελούμενες από έξι άνδρες, αφού ενημερώθηκαν έγκαιρα από κέντρο R/T της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, κατευθύνθηκαν άμεσα προς την εν λόγω περιοχή, αποκλείοντας διεξόδους διαφυγής των δραστών και κατάφεραν να εντοπίσουν το φορτηγό στην επαρχιακή οδό Μουζακίου - Αργιθέας και να συλλάβουν τους δράστες.

Εντός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία που είχαν αφαιρέσει από το Μηχάνημα Έργων τα οποία κατασχέθησαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Το χρησιμοποιηθέν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Καρδίτσας για τα περαιτέρω. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.Karditsalive