επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα, ο Δήμος συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Στην ιστοσελίδα wwf.gr/earthhour, δημιουργήθηκε υποσελίδα του Δήμου Τρικκαίων στην οποία φιλοξενείται το ακόλουθο μήνυμα του Δημάρχου: «Η Ώρα της Γης, είναι η ώρα του ανθρώπου. Η Ώρα του πολίτη που αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του για την επιβίωση της γειτονιάς του, της πόλης και του Δήμου του, για την
σωτηρία του Πλανήτη. Για την αναβίωση της ανθρωπιάς που την χαρακτηρίζει, πρώτα απ΄ όλα, ο σεβασμός στη Φύση, οι νέες βιο-αξίες που μας διαπερνούν και μας συντροφεύουν.

Ο Δήμος Τρικκαίων, ένας τόπος προικισμένος από τη Φύση, γνωρίζει το χρέος του. Η Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει και στηρίζει πρωτοβουλίες οι οποίες προλαμβάνουν τα χειρότερα για το περιβάλλον, τιμωρούν την ασυδοσία, ευαισθητοποιούν και εκπαιδεύουν». Ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα wwf.gr/earthhour και, μέσω αυτής, στην υποσελίδα του Δήμου. Καλεί όλους τους δημότες, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20.30, να σβήσουν τα φώτα για περισσότερο από μία ώρα, πρωταγωνιστώντας για ακόμα μια φορά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.