επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Παρουσία Σαμαρά και με προτάσεις εκπλήξεις, η σύσκεψη στη Ρηγίλλης για τον Αγοραστό


Έντονο πολιτικό και τοπικό ενδιαφέρον, αλλά και εκπλήξεις, είχε η σημερινή συνάντηση στη Ρηγίλλης για τις εκλογές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι της σύσκεψης προήδρευε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς ότι η διαδικασία δεν έγινε, για να… γίνει. Επειδή, ακριβώς, στη σύσκεψη ήταν παρών ο Σαμαράς όλους τους έσκιαζε η… φοβέρα, οπότε οι διαρροές είναι ελάχιστες. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι συνήθεις ύποπτοι στις διαρροές και μάθαμε τα καθέκαστα…
Η θετική για τον Κώστα Αγοραστό είδηση είναι ότι ο Σαμαράς πιστεύει στη νίκη του. Και πιστεύει γιατί βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις, οπότε θέλει να επενδύσει πολιτικά στην Θεσσαλία.
Η αρνητική έκπληξη για τους γαλάζιους νομάρχες της Θεσσαλίας είναι η πρόταση - απαίτηση του υπεύθυνου για τη Θεσσαλία των περιφερειακών εκλογών, Μαργαρίτη Τζήμα, να κατέλθουν και αυτοί, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Αγοραστό. Προσέξτε… Όχι αντιπεριφερειάρχες, αλλά υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι να κυνηγήσουν χωριό – χωριό, πόρτα – πόρτα, τον σταυρό.
Καλά τα νέα για τον Αγοραστό, δυσάρεστα για τον Βλαχογιάννη και τον Λουκά Κατσαρό οι οποίοι στριμώχθηκαν πολιτικά...
Στην σύσκεψη από τα Τρίκαλα μετείχαν οι Λέγκας, Βλαχογιάννης, Ταμήλος, Μουζακιάρης, Σκρέκας και η Κατερίνα Παπακώστα.