επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το Επιμελητήριο σε διεθνή έκθεση στα Τίρανα

Το Επιμελητήριο Τρικάλων θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση "KLIK EKSPO 2010" που διοργανώνεται το χρονικό διάστημα από 25 έως 30 Νοεμβρίου στα Τίρανα της Αλβανίας.
Μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.
Πρόκειται για μια διεθνή πολυκλαδική έκθεση, δεκαπενταετούς εμπειρίας που διοργανώνεται σε ετήσια βάση και επεκτείνεται από τους κλάδους των κατασκευών μέχρι των τροφίμων και ποτών, τη γεωργία, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, κλπ. Συμμετέχουν πάνω από 500 εκθέτες με το 70% αυτών να προέρχεται από ξένες χώρες όπως οι Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Σκανδιναβία, Αργεντινή, Κροατία, Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ισπανία, κλπ. καλύπτοντας μια εκθεσιακή επιφάνεια 20.000 τ.μ. με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 250 χιλιάδων.
Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να προβληθούν από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, να επικοινωνήσουν για δήλωση συμμετοχής το αργότερο έως την  Τρίτη 2 Νοεμβρίου.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Σδρένια Σοφία - Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος (τηλ: 24310 28189, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr)