επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών

Οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων εγκαινιάστηκαν την Τρίτη από τον Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη στη Σωτήρα Τρικάλων. Νωρίτερα τελέσθηκε αγιασμός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κκ. Αλέξιο.
Στη σύντομη ομιλία του ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης εξήρε την προσφορά των προϊσταμένων των υπηρεσιών της ΝΑ και όλων όσων εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί το έργο στη Διεύθυνση Μεταφορών που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας.
Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών κ. Σωτήρης Κιούσης αναφέρθηκε στο έργο τονίζοντας ότι με τη συγκεκριμένη εργολαβία κατασκευάστηκε το νέο διώροφο κτίριο με υπόγειο επιφανείας 856 m2, δίπλα στο υπάρχον κτίριο του ΚΤΕΟ Τρικάλων.
Στο ισόγειο του νέου κτιρίου βρίσκονται τα γραφεία, η αίθουσα εξετάσεων, ο χώρος αναμονής, το κυλικείο, οι χώροι υγιεινής και ένα μικρό αρχείο. Στον όροφο του κτιρίου βρίσκονται γραφεία της Διεύθυνσης, αίθουσα αναμονής, ένα μεγάλο αρχείο, φωτοτυπείο, χώροι υγιεινής κ.α. Ο προϋπολογισμός των εργασιών έφτασε τις 970.000.000 ευρώ και ανάδοχος του έργου ήταν η Καρατζούνης ΑΤΕΒΕ.
Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών.
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν από τη Ν.Α. η προϊσταμένη Τεχνικών Μελετών κ. Ευθυμία Καραγιάννη, ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιος Μπούτσιας κ.α. Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετλή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του νομού, ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρης Νιαβής, εκπρόσωποι φορέων κ.α.