επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

“Οι πολίτες αντικρίσαμε έναν φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο που από χθες έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο”.

Για εφαρμογή πολιτικής που δεν πίστευε, κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για ανάγκη εθνικής συνεννόησης πολιτικών και κομμάτων, σε δηλώσεις της με αφορμή τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.Η ανεξάρτητη βουλευτής ανέφερε ότι η κυβερνητική πολιτική εξάντλησε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους χωρίς να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα που απαιτούνται για να ανακάμψει η χώρα. “Και χθες που αποφάσισε υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων να στηρίξει με διλήμματα την
πολιτική του ήταν πολύ αργά”, συνέχισε αναφερόμενη στον κ. Παπανδρέου, για τον οποίο είπε: “Οι πολίτες αντικρίσαμε έναν φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο που από χθες έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο”.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε την ανάγκη οι πολιτικοί και τα κόμματα να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες και συνηθισμένες διαδρομές και να επιδιώξουν εθνική συνεννόηση και τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το μεγάλο ζήτημα για τη χώρα δεν είναι το χρώμα του χάρτη την Κυριακή των εκλογών, αλλά οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος “προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που φόρτωσε τον τόπο το πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια”.
ZoomNews