επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια η ίδια περιοχή θρηνούσε το θάνατο άλλων 7 ατόμων

Το δυστύχημα αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό, καθώς σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια η ίδια περιοχή της Φαρκαδόνας θρηνούσε το θάνατο άλλων 7 ατόμων, 7 μαθητών λυκείου που είχαν σκοτωθεί σε εκδρομή στα Καμένα Βούρλα.Σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων «προκλήθηκε ύστερα από τη σύγκρουση Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου με δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα το φορτηγό που οδηγούσε ένας 44χρονος, κάτοικος Τρικάλων και κατευθυνόταν από Τρίκαλα προς Λάρισα, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία κατευθυνόταν από Λάρισα προς Τρίκαλα».
Στο ένα από τα δύο Ι.Χ. επέβαινε μια οικογένεια η οποία και ξεκληρίστηκε. Νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός Νικόλαος Νάτσινας του Ιωάννη, 39 ετών, εργάτης, κάτοικος εν
 ζωή Φαρκαδόνας, τα δύο ανήλικα παιδιά του Ιωάννης 4 ετών και Σωτήρης 1 ετών, επίσης κάτοικοι εν ζωή Φαρκαδόνας και η νύφη του οδηγού Γκεσούλη Γερασιμίνα του Δημητρίου, 21 ετών, κάτοικος εν ζωή Πράμαντα Ιωαννίνων.
Η σύζυγος του 39χρονου Γεωργία Χύτα, 32 ετών, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Στο άλλο όχημα επέβαιναν τρεις, άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν στη σήραγγα των Τεμπών και επέστρεφαν στα Τρίκαλα.
Και οι τρεις ανασύρθηκαν νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση. Πρόκειται για τους Ζαμπούρα Σπυρίδων του Δημητρίου, 24 ετών, κάτοικο εν ζωή Τρικάλων, Κόκκαλη Ιωάννη του Θωμά, 40 ετών, γεννηθείς στην Πορτή Καρδίτσας κάτοικος εν ζωή Φλαμουλίου Τρικάλων και Τσιούκα Παναγιώτη του Χρήστου, 26 ετών, κάτοικο εν ζωή Τρικάλων.
Οι θανόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Ο οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται. Προνάκριση ενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. (e-enimerosi)