επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Θρήνος: Επτά νεκροί σε τροχαίο στα Τρίκαλα

Τρίκαλα Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες.
Συγκεκριμένα, στις 16.40 το μεσημέρι ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και άλλη μια συγγενής του οδηγού, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.
Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και φορτηγό.
Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός μια γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά 2 και 3 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.
Στο σημείο που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχουν βρεθεί Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστικών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παράδρομους ενώ συλλέγονται στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.(karditsalive,net)