επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εξηγήσεις Ταμήλου για τις αλλαγές στα ονόματα

«Μέχρι και την τελευταία βραδιά θα αλλάζουν τα ονόματα». Αυτά υπογράμμισε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές στα ονόματα του συνδυασμού του, κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες. Ειδικότερα ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος μιλώντας χθες για αυτή τη διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ανέφερε πως εκείνο που ο ίδιος επιθυμεί είναι ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο, προσθέτοντας πως η ευθύνη κατάρτισης του συνδυασμού και των τοπικών συμβουλίων είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου δημάρχου. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να την εκχωρήσω σε κανέναν, δήλωσε για άλλη μια φορά χθες ο κ. Ταμήλος. Πάντως ο κ. Ταμήλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγουν κι άλλα ονόματα ως το τέλος, διευκρινίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό όταν πρέπει να κάνεις ένα ψηφοδέλτιο με τόσο μεγάλο αριθμό
υποψηφίων. Όταν κάνεις, είπε χαρακτηριστικά, έναν συνδυασμό με τόσα άτομα δεν θα έχεις απώλεια έστω και 1%;
Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, εξήγησε στη συνέχεια, είναι μια ενδιάμεση διαδικασία που ολοκληρώνεται με την κατάθεσή του στις 18 Οκτωβρίου, έως τότε θα γίνουν αρκετές αλλαγές.
Ο κ. Ταμήλος ερωτηθείς αν τα ίδια προβλήματα αντιμετώπισε και την προηγούμενη εκλογική περίοδο, είπε πως είχε τέτοια προβλήματα, αλλά σε μικρή κλίμακα, για να εξηγήσει:
«Τώρα το πρόβλημα είναι με τα χωριά. Πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία μέχρι τέλος, με συνεχείς μεταβολές. Δεν είναι υποχρεωμένος ο δήμαρχος να ενημερώνει για κάθε σύμβουλο που μπαίνει στα χωριά».(ερευνα)