επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των θέσεων του συνδυασμού «Κοινόν Των Θεσσαλών» στα Τρίκαλα

Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των θέσεων του συνδυασμού «Κοινόν Των Θεσσαλών» που υποστηριζόμενος από την Δημοκρατική Αριστερά και θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με επικεφαλής τον συντοπίτη κ. Θανάση Ζαχαρόπουλο δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον». Σύντομο πρόλογο έκανε το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Νομό και πρώην Βουλευτής του Συνασπισμού κ. Θεόδωρος Σπαθής αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «σε αυτές τις εκλογές, - με την παρουσία του Δ.Ν.Τ. και τα μέτρα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ σε πλήρη ανάπτυξη, που έχουν τραγικά αποτελέσματα στην κοινωνική συνοχή - απέναντι στη στείρα αντιπαράθεση με κραυγές και ψιθύρους, οφείλουμε να αντιτάξουμε έναν εναλλακτικό πολιτικό λόγο ελπίδας για την
αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης όπως αυτά αναδεικνύονται στην καθημερινότητα του απλού πολίτη, στη πόλη, στο χωριό, στη περιφέρεια, στη προστασία και ανάδειξη του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος, για την βιώσιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων της Θεσσαλίας».
Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά προτάσεων για την διέξοδο της Θεσσαλίας από την κρίση που θα στηρίζεται σε ένα εναλλακτικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης.