επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Κ. Αγοραστός: Συγκαλεί ευρεία σύσκεψη για σημαντικά θέματα των Τρικάλων

-Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προσκαλεί Βουλευτές, Δημάρχους, και εκπροσώπους φορέων και στην ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνονται: Αχελώος, Οδικός άξονας Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), κατάργηση σχολικών μονάδων, συγχώνευση νοσοκομείων και κλινικών, κατάργηση Τμημάτων των Τ.Ε.Ι.


- Ο Κ. Αγοραστός απεδέχθη ασμένως σχετική πρόταση του Βουλευτή Τρικάλων Νίκου Λέγκα ο οποίος επισημαίνει την αναγκαιότητα αντίδρασης στην υποβάθμιση του Ν. Τρικάλων




Ευρεία σύσκεψη για σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός αύριο, Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Στη σύσκεψη καλούνται οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι των Τρικάλων και εκπρόσωποι των φορέων των Τρικάλων και τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι Αχελώος, Οδικός άξονας Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), κατάργηση σχολικών μονάδων, συγχώνευση νοσοκομείων και κλινικών, κατάργηση Τμημάτων των Τ.Ε.Ι.

Ο κ. Κ. Αγοραστός απεδέχθη ασμένως σχετική πρόταση του Βουλευτή Τρικάλων, πρώην Υφυπουργού Οικονομικών κ. Νίκου Λέγκα, ο οποίος επισημαίνει την αναγκαιότητα αντίδρασης στην υποβάθμιση του Ν. Τρικάλων αναφέροντας ως χαρακτηριστικά παραδείγματα «το σταμάτημα όλων των αναπτυξιακών έργων, τα προβλήματα που έχουν «παγώσει» τον οδικό άξονα Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), την κατάργηση βιώσιμων σχολικών μονάδων και κρίσιμων για την εξυπηρέτηση του πολίτη υπηρεσιών, τη συγχώνευση περιφερειακών νοσοκομείων και την κατάργηση τμημάτων των ΤΕΙ».