επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Η Δημοκρατική Συμμαχία λέει την αλήθεια στο λαό…»

To πρωί του Σαββάτου η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη επισκέφτηκε την πόλη του Τυρνάβου.
Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των πολιτών οι οποίοι σε υψηλούς τόνους σημείωναν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους απέναντι στα δύο κόμματα
 που εξουσίασαν τη χώρα από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα.

Από την πλευρά της εξήγησε τους λόγους της διαφορετικής προσέγγισης που είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη στο θέμα του μνημονίου, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «αυτό που κρατά δέσμια σήμερα στη χώρα μας και δεν μπορεί να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας δεν είναι το ίδιο το μνημόνιο, αλλά η λανθασμένη εφαρμογή από ένα κόμμα που είναι δέσμιο του πελατειακού του παρελθόντος».

«Βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συνέχισε η κ. Παρασκευούδη, είναι ότι με ψυχραιμία, σύνεση αλλά και αγάπη για τον τόπο μας, λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και μέσα από μία ρεαλιστική και ουσιώδη πρόταση, θα δώσουμε τη δική μας μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Μία πρόταση η οποία θα εξειδικευτεί στα τέλη του τρέχοντος μηνός στο Ιδρυτικό Συνέριο του κινήματος".