επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ιδιαίτερο γαλάζιο ενδιαφέρον στο δήμος Πύλης


Ο νυν δήμαρχος Πύλης και υποψήφιος κ. Κ. Κουφογάζος, εμμένει στον χαρακτηρισμό ότι κατέρχεται με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, δεν επιθυμεί την κομματική στήριξη κανενός κόμματος αλλά δεν απορρίπτει κιόλας το ότι πρόσκεινται στη Ν.Δ χωρίς αυτό να σημαίνει όπως εξηγεί ότι δεν έχει υποψηφίους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Ο ίδιος γνωστοποίησε μια κατάσταση με υποψηφίους συμβούλους του, τονίζοντας ότι από ΄δω και στο εξής ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα δίνει στη δημοσιότητα ονόματα υποψηφίων του.

Ο πρώην δήμαρχος Πιαλείων και υποψήφιος δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, έχει δρομολογήσει να δώσει το στίγμα του συνδυασμού του τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα προσανατολίζεται την επόμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου να δώσει περί τα 120 ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού του που θα τον ακολουθήσουν στο νέο αγώνα. Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει από το εκλογικό κέντρο που έχει λειτουργεί στην Πύλη ο κ. Μαράβας.
Όσον αφορά τον κ. Παλλαντζά συνεχίζει τις διεργασίες και επαφές του και όπως δηλώνει ο ίδιος από βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τη δικιά του συμμετοχή στη διεκδίκηση του δήμου Πύλης.(πρ λογος)