επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μαγαζί των καθητών το ΤΕΙ - Για να παραμείνουν τα τμήματα στα Τρίκαλα χρειάζεται αγώνας

Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος για τα δύο ΤΕΙ των Τρικάλων. Έγινε σύσκεψη σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων παρουσία του προέδρου του ΤΕΙ Λάρισας κ. Κόκκορα, των βουλευτών, του νομάρχη, απερχόμενου και του εκλεγέντος δημάρχου και όχι μόνο, αλλά τι βγήκε απ' αυτή; Ότι ο Κόκκορας να αρνείται   να δώσει στοιχεία που του ζήτησε ένας εκλεγμένος βουλευτής και εν προκειμένω ο Χρήστος Μαγκούφης για τις ανάγκες των δύο τμημάτων των Τρικάλων!
Οι σπουδαστές που ήταν παρόντος και είναι αυτοί που το παλεύουν γερά το θέμα της παραμονής της λειτουργίας των ΤΕΙ στα Τρίκαλα, δεν μάσισαν τα λόγια τους. Δεν είναι πολιτικοί και επομένως δεν έχουν λόγο να ωραιοποιούν καταστάσεις και πράγματα.... Είπαν ότι ο πρόεδρος του ΤΕΙ ήταν αυτός που τους είπε ότι "θα το κλείσει το μαγαζάκι στα Τρίκαλα...".
Με αυτά και μετα άλλα, η σημερινή σύσκεψη είχε μία χρησιμότητα. Να συνειδητοποιήσουν και οι πλέον ανυποψίαστοι ότι για να παραμείνουν τα ΤΕΙ στα Τρίκαλα χρειάζεται αγώνας. Και χρειάζεται αγώνας από εδώ, απ' τα Τρίκαλα γιατί στη Λάρισα φαίνεται πως ήδη έχουν λάβει τις αποφάσεις για τα ΤΕΙ της πόλης μας κι αυτές είναι που πρέπει να ανατραπούν.