επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο για το πρόγραμμα "μεταποίηση στις νέες συνθήκες"

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος "μεταποίηση στις νέες συνθήκες" , το οποίο προκηρύχθηκε από το υπουργείο Οικονομίας διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων την ερχόμενη Πέμπτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (7 μ.μ.), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι στελέχη της Εταίρου του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Το πρόγραμμα επιδιώκει το μετασχηματισμό της μεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα και μεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και ενισχύει υφιστάμενες (ίδρυση πριν την 31/12/2007) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο, νέες όμοιες (ίδρυση μετά την 1/1/2008) και υπό σύσταση, στους τομείς της μεταποίησης (με περιορισμούς στον τομέα των τροφίμων και ποτών) και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης του προγράμματος ανέρχεται σε 200 εκ. ευρώκαι χρηματοδοτούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού από 30.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις με το ποσοστό της δημόσιας χρηματοδότησης (επιχορήγηση) στη Θεσσαλία να ανέρχεται σε 45% και έργα προϋπολογισμού από 100.000 ευρώ έως 800.000 ευρώ για τις μεσαίες επιχειρήσεις με ποσοστό δημόσιας χρηματοδότησης 35%.
Για παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης επικοινωνήστε με την κα Σδρένια Σοφία – Οικονομολόγο & Επιχ/κή Σύμβουλο (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr).