επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Συναντήθηκε με τους συμβούλους του ο νεοεκλεγής δήμαρχος κ. Δημ. Σακελλαρίου

Ερευνα.Έγινε συζήτηση για την προετοιμασία ώστε την 1η Ιανουαρίου να είναι έτοιμοι για την ανάληψη των καθηκόντων τουςΌλες τις θέσεις των αντιδημάρχων θα καλύψει στην νέα δημοτική αρχή ο Δημήτρης Σακελλαρίου. Αυτό φαίνεται να σκέπτεται ο νέος δήμαρχος αφού η έκταση του Δήμου είναι τόσο μεγάλη όπως και τα δημοτικά διαμερίσματα πολλά. Βέβαια πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο οι όροι
 που θέτει ο νέος δήμαρχος να μην μπορούν να ικανοποιηθούν και να μην συμπληρωθεί ο αριθμός που θα καλύψει τις θέσεις. Και ο σημαντικότερος όρος που ο ίδιος βάζει είναι πως οι Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης. Αυτό γιατί θεωρεί πως δεν μπορεί κάποιος να βρίσκεται στην εργασία του και συνάμα να ασχολείται με τον Δήμο.
Πάντως το ισχύει (όπως δήλωσε) και για τον ίδιο όπου αν και ελεύθερος επαγγελματίας (Μηχανικός), θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τον Δήμο.
Ονόματα δεν πεσαν στο τραπέζι αλλά μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν για να τους ανατεθούν ρόλοι.
Ο κ. Σακελλαρίου τους ενημέρωσε για την επίσκεψή του στην Αθήνα και τις εκεί επαφές του.
Έγινε συζήτηση και για την ετοιμότητα που πρέπει να βρίσκεται ο Δήμος (Καλλικρατικός) αφού στην πλειοψηφία του είναι ορεινός και ενόψει χειμώνα προβλέπονται αρκετά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες (χιόνια, κατολισθήσεις κλπ.).
Όλοι οι σύμβουλοι δήλωσαν πρόθυμοι να αναλάβουν ρόλους και πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε η νυν δημοτική Αρχή να πετύχει στο έργο της για το καλό των δημοτών.
Χθες το μεσημέρι ο κ. Σακελλαρίου συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Γερακούδη.
Δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την συνάντηση και είπε μόνο πως έργα μέσα από το ΕΣΠΑ, αμμοληψία (μελέτη) κ.ά. θα προωθηθούν γρήγορα.