επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πανθεσσαλικό Συνέδριο για την Ανάπτυξη στο Βόλο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, διοργανώνουν το 2ο Πανθεσσαλικό Αναπτυξιακό Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 15.30, στο ξενοδοχείο Volos Palace, με θέμα: «Θεσσαλία: Bήματα για την υπέρβαση της κρίσης».

Το θέμα και η συνολική διοργάνωση στοχεύουν στην αναβάθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θεσσαλίας. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση εφαρμόσιμων πολιτικών που να προωθούν την πράσινη επιχειρηματικότητα στους τομείς της ενέργειας και της αγροτικής ανάπτυξης. Επίσης, θα συζητηθεί η ανάγκη της εφαρμογής νέου αναπτυξιακού μοντέλου για την αντιμετώπιση της οικονομικής και περιβαλλοντικής κρίσης.
Στο 2ο Πανθεσσαλικό Αναπτυξιακό Συμπόσιο θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν στη Θεσσαλία, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης.