επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μίλησε η έδρα των Τρικάλων

Την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους σημείωσαν τα Τρίκαλα, αυτή τη φορά με θύμα τον Θρασύβουλο. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη έγινε στο 15' όταν ο Κωστάκης έδιωξε την τελευταία στιγμή την μπάλα.Στο 28', οι Θεσσαλοί άγγιξαν το γκολ όταν το σουτ του Κοντογουλίδη, τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωστάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, η μπάλα έκανε τη
χάρη στον έμπειρο επιθετικό και μετά το ωραίο πλασέ του, αναπαύτηκε στο βάθος της εστίας του Θρασύβουλου.
Στην αρχή της επανάληψης, ο Παληγεώργος απείλησε με μακρινό σουτ την εστία των γηπεδούχων, όμως, ο Τόλιος δήλωσε παρών διώχνοντας με υπερένταση και στο 59' ο ΑΟΤ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Μίνγκα, όταν το πλασέ του τελευταίου κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τσούτσουρα.

Αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο ο Μπουκουβάλας αντίκρισε στο 74' την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ισάρη. Τα Τρίκαλα διατήρησαν το ισχνό προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με συνέπεια να μειώσουν στον έναν βαθμό τη διαφορά από τη Δόξα (παίζει την Κυριακή 30/01 με τον Διαγόρα, στη Ρόδο).
Τρίκαλα (Γιώργος Βάζακας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (73' Ριζογιάννης), Μίνγκας, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ένοκ (91' Μπακομήτρος), Ουέλινγκτον (80' Στεπάνοβιτς).

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Κωστάκης, Μίχος (66' Τσιμικλής), Κακαράς, Κολοτούρος, Πρίπου, Σταμογιάννος, Τσούτσουρας, Φρίμπονγκ (46' Παληγεώργος), Λανγκλέ (55' Νικλητσιώτης), Μουστόγιαννης, Κατσίκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίσαρης (Πιερίας) Contra