επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τέλη Μαρτίου η ολοκλήρωση διαδικασιών για τις 70 προσλήψεις στον Δήμο Τρικκαίων

 Mέχρι τέλος Μαρτίου αναμένεται να έχουν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη, μέσω του ΑΣΕΠ, των 70 συνολικά εργαζόμενων με οκτάμηνες συμβάσεις που ζητά ο Δήμος Τρικκαίων.Σύμφωνα με εισήγηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Λάππα προς το Υπουργείο Εσωτερικών, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από άτομα που ήδη εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας και είναι δημότες των "καποδιστριακών" δήμων που συνενώθηκαν στον "καλλικρατικό" Δήμο Τρικκαίων.
Όπως δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Σπανός, ως Δημοτική Αρχή είχαν
φέρει εκτάκτως στο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν ένα μήνα περίπου, το θέμα της ύπαρξης προγραμματισμού για οκτάμηνες συμβάσεις στη καθαριότητα, καθώς επίσης και για δίμηνες συμβάσεις για την κάλυψη τοπικών αναγκών πάλι στην καθαριότητα, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην προκύψουν προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας και να καλυφθούν ανάγκες στον τομέα των έκτακτων αναγκών.

Επίσης είπε πως οι οκτάμηνες συμβάσεις θα αφορούν προσωπικό, όπως χειριστές μηχανημάτων, υπαλλήλους στην καθαριότητα, τεχνίτες κλπ. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και είναι οι ίδιες θέσεις που είχαν κάνει για έκτακτης ανάγκης και αφορούν κυρίως την καθαριότητα. Τέλος Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα βιογραφικά τους και μετά να προχωρήσουν στις προσλήψεις των θέσεων που θα εγκριθούν από το ΑΣΕΠ. Πρωινός λόγος