επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Tα παιδιά ξεφάντωσαν στην αποκριάτικη γιορτή του ΠΟΔΤ

Με αστείρευτο ενθουσιασμό και μπόλικο κέφι ξεφάντωσαν οι μικροί μασκαράδες στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Τρικκαίων το Σάββατο το μεσημέρι στο Μύλο Ματσόπουλο.Τα παιδιά και τους μεγάλους που τα συνόδευαν καλωσόρισε θερμά η κ. Βάσω Κάκλα Αντιδήμαρχος Τρικκαίων.
Ο χώρος πλημμύρισε από τους μικρούς μασκαράδες, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία της γιορτής.
Στολές λογιώ - λογιώ, βγαλμένες από τα παραμύθια, από κόμικ αλλά και από αστείες καταστάσεις χρωμάτισαν το χώρο. Τα παιδιά εξοπλίστηκαν με σερμπαντίνες κομφετί, φρου-φρου και
 όρμησαν στο ξεφάντωμα και στο χορό.
Λάτιν, αποκριάτικη ξένη και ελληνική μουσική σε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα από DJ. Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να καταπλήξουν τους πάντες με τις φιγούρες τους.
Ευχάριστη έκπληξη της γιορτής και η ζωγραφική προσώπου. Στα χέρια του ειδικού τα παιδιά μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά, μοναδικές στιγμές χαράς που εντυπωσίασα και θα μείνουν αξέχαστες.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιο χαρακτηριστικό αποκριάτικο αντικείμενο, η μάσκα. Με την καθοδήγηση της υπευθύνου του Εργαστηρίου Τέχνης του ΠΟΔΤ κ. Ντίας Γιάκου τα παιδιά πήραν τα υλικά και βάζοντας την φαντασία και το προσωπικό τους γούστο έφτιαξαν τις δικές τους προσωπικές μάσκες που χαρακτηρίζονταν από πρωτοτυπία και αστεία διάθεση.
Την όλη εκδήλωση υποστήριξαν με την ευγενική χορησία τους:
Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», Χαλβαδοποιεία «αφοι ΜΑΤΗ», Zαχαροπλαστεία «ΜΕΛΙΣΣΑ»
Ο ΠΟΔΤ τους ευχαριστεί θερμά.