επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

OΓΑ: Πληρωμή συντάξεων για τους συνταξιούχους που δεν απογράφηκαν

Τη σύνταξη του μηνός Μαρτίου 2011 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που δεν πρόλαβαν να απογραφούν και να ενταχθούν στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω Λογαριασμού, μέχρι τις 11-02-2011, με εντολές πληρωμής, δίμηνης ισχύος, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΓΑ, για την πλήρωμή τους στην τράπεζα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
- την αστυνομική τους ταυτότητα και
- απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.

Για την πληρωμή των συντάξεων επιζώντων μελών (χηρείας-ορφανικές), υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει ότι, όσοι δεν έχουν απογραφεί, πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να ομαλοποιηθεί από το μήνα Απρίλιο 2011, η καταβολή των συντάξεών τους, με πίστωση του λογαριασμού τους. Η ημερομηνία παράτασης απογραφής λήγει στις 11 Μαρτίου 2011, ενώ για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.