επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ψήφισμα των Εμπόρων της Καλαμπάκας

Ψήφισμα επέδωσαν οι έμποροι της Καλαμπάκας στον δήμαρχο μετά το τέλος της συγκέντρωσης στο εργατικό κέντρο με θέμα:''Για το μνημόνιο και την οικονομική δυσπραγία που βιώνει ο εμπορικός κόσμος''
Κύριε Δήμαρχε, κύριοι της Δημοτικής αρχής

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Εμπορικός Κόσμος της Καλαμπάκας της περιοχής, περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της. Έχουμε πιάσει πάτο!
Ζητούμε από εσάς και απ’ όλους του
Δημοτικούς Συμβούλους την συμπαράσταση προς την τοπική αγορά. Να το καταστήσετε κατανοητό και να μεταφέρεται το μήνυμα σε όλο τον Καλλικράτειο Δήμο, πως όλοι μαζί στηρίζουμε την τοπική αγορά τα τοπικά προϊόντα, τους ντόπιους ανθρώπους, εμπράκτως και όχι με λόγια.

Ζητούμε ένα διαφημιστικό πλάνο για όλο τον Δήμο, για την στήριξη της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων και την αμέριστη συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως το παραεμπόριο, το οποίο «ανθεί» και προκαλεί οικονομική αιμορραγία στις στεγασμένες επιχειρήσεις, το άνοιγμα καταστημάτων από ξένους, οι οποίοι δεν έχουν τις στοιχειώδης προϋποθέσεις να το κάνουν και πολλά ακόμη προβλήματα που ταλαιπωρούν τον εμπορικό κόσμο της πόλη μας.
Ζητούμε από εσάς, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος, να διαβάσει στο σώμα, τους λόγους για τους οποίους σήμερα κλείσαμε τα καταστήματα μας κι αν είναι εφικτό, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να τοποθετηθούν επί του θέματος.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο