επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ο Μιχαλάκης

Με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, συναντήθηκε την Δευτέρα 28-02-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο των επιχειρήσεων, όσο και το Νομό Τρικάλων γενικότερα. Μεταξύ των θεμάτων τα οδικά προβλήματα του Νομού, όπως είναι η Εθνική Οδός Τρικάλων – Λάρισας, θέματα περιβάλλοντος, τουρισμός και γενικότερα θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που
άπτονται της επιχειρηματικότητας, αλλά και για τα επενδυτικά προγράμματα.
Τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός στην προ ημερών συνάντησή του με τον ΣΘΕΒ, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης κατά τη σημερινή του συνάντηση τόνισαν ότι χρειάζεται να στηριχθούν οι επιχειρήσεις αλλά και κυρίως να στηριχθούν νέες προσπάθειες που γίνονται και μπορούν να αυξηθούν.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση εκ μέρους του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών μετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Δημήτρης Καραμπινάς, Βασίλης Τσίνας και τα στελέχη κ. Ε. Καματέρη και Γ. Παπακανάκης.