επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Kέρδισαν το χειροκρότημα από τους Τρικαλινούς φιλάθλους

Το μπάσκετ χρόνια δεν κοιτά και αυτό το αντελήφθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο δημοτικό κλειστό με τους Ρεντζιά, Αλβέρτη, Μπαλογιάννη, Μπουντούρη και τα άλλα παιδιά να κερδίζουν το χειροκρότημα από τους Τρικαλινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Αίολο.Η αλήθεια είναι ότι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς Δευτέρα απόγευμα με τα μαγαζιά ανοιχτά και τα παιδιά στα φροντιστήρια δεν είναι σίγουρα καλή μέρα για ένα τέτοιο γεγονός.Ωστόσο από την περιφερειακή ενότητα έγινε γνωστό ότι πουλήθηκαν αρκετά εισιτήρια σε ανθρώπους που δεν μπόρεσαν
να βρεθούν στο γήπεδο οπότε συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό προκειμένου να δοθεί στην οικογένεια που έχει πράγματι πολύ μεγάλη ανάγκη.


Πέρα από το αγωνιστικό μέρος υπήρξε και το τυπικό με αρκετές βραβεύσεις σε όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι το οποίο φιλοδοξούν να καθιερώσουν σε ετήσια βάση οι δύο πλευρές με την συμβολή φυσικά του Τρικαλινού Ευθύμη Ρεντζιά.


Στον αγωνιστικό τομέα οι βετεράνοι ισοφάρισαν την έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης με το καλό σουτ και βομβάρδισαν έξω από την γραμμή του τρίποντου ενώ ότι δεν πήγαινε μέσα το καθάριζε ο Ρεντζιάς.
Διαιτητική τριπλέτα οι παλιές καραβάνες κ.κ. Πιτσίλκας, Κορομηλάς, Χλωρός

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 38-39 (Ημ.), 54-52, 73 -82

Αίολος (Γρ. Γιασάρης): Λεπενιώτης 3 (1), Φούντας 7 (1), Χρυσόπουλος 2 , Κατράνας 3 (1), Αργύρης 2, Σαριμπαλίδης 6 (2), Ψύρρας 2, Περρωτής 3, Θώμος 2, Γιανναλέτσος 11, Τριανταφύλλου 23 (3), Καντάρκος 10 (1)

Σύνδεσμος Βετεράνων (Ηλ. Κωνσταντιινίδης): Αλβέρτης 11 (3), Καζιάνης, Κωνσταντινίδης 7 (1), Λημνιάτης 4, Παπαδόπουλος 4, Μπαλογιάννης 17 (5), Μπουντούρης 9 (3), Δημακόπουλος 5 , Τζαλάλης 4 , Ρεντζιάς 21, Ανδριόπουλος, Κουλαξής.sportrikala