Η κατανάλωση σκόρδου, επιφέρει τα εξής 5, σημαντικά οφέλη για την ποιότητα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η κατανάλωση σκόρδου, προσφέρει:
· Τη βελτίωση των συνολικών επιπέδων χοληστερόλης.
· Τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη μείωση
σχηματισμού θρόμβων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιακής προσβολής.
· Τη Καταπολέμηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού.
· Την ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, συμπεριλαμβανομένου του πονόλαιμου.
· Τη μείωση των μυκητιασεων και των λοιμώξεων.tefteri