επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο εθελοντισμός στην υπηρεσία της τοπικής αγοράς

 Νέες και νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκου και συμμετείχαν στην καμπάνια για τη στήριξη της αγοράς.Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος απευθύνθηκε σε νέες και νέους τους Τρικάλων ζητώντας να συμβάλουν εθελοντικά στην καμπάνια που υλοποιεί το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ και τον
 Εμπορικό Σύλλογο για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και αυτοί ανταποκρίθηκαν πρόθυμα.

Το αποτέλεσμα ήταν οκτώ νέοι και νέες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες να δώσουν, παραμονή των Χριστουγέννων, μία γιορτινή νότα στην πόλη. Περνώντας από την εμπορική αγορά και από καφετέριες έδωσαν ένα τόνο αισιοδοξίας που τόσο έχει ανάγκη η οικονομία, αλλά και η κοινωνία μας. Κέρασαν γλυκίσματα και μοίρασαν φυλλάδια στέλνοντας το μήνυμα ότι στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε τη συνοχή της ίδιας μας κοινωνίας. Ότι η τοπική αγορά και η τοπική οικονομία είναι υπόθεση όλων μας.

Ο κ. Γιαγιάκος ευχαρίστησε τις νέες και τους νέους για την εθελοντική τους συμμετοχή στην καμπάνια, αποδεικνύοντας ότι είναι ενεργοί πολίτες στην κοινωνία μας και υπογράμμισε πως είναι αναγκαία η κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών και η ενεργοποίηση των νέων κυρίως ανθρώπων για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και γενικότερα της τοπικής οικονομίας, μιας κι αυτοί αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.