επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβάζουν την τιμή του Φουρτούνη τα σενάρια για Γιούβε

Sportrikala.Παιχνίδι γύρω από το όνομα του πρώην άσσου του ΑΟΤ Κ. Φουρτούνη γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Ήδη έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ στην Τρίπολη κάνουν λόγο και για τη Γουβέντους.Μάλιστα ακούστηκε ότι η διοίκηση του Αστέρα απέρριψε πρόταση της Μεγάλης Κυρίας για την απόκτηση του νεαρού τρικαλινού επιθετικού που απʼ ότι δείχνουν τα πράγματα θα ετοιμάσει βαλίτσες για το Λιμάνι… Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «arcadia-sports», λοιπόν, οι «μπιανκονέρι» είχαν εντοπίσει τον 18χρονο μέσο από τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων και προχώρησαν σε επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την Αρκαδική ΠΑΕ.
Η πρόταση, πάντως, είχε να κάνει με δανεισμό του Φορτούνη σε πρώτη φάση για ένα χρόνο και στη συνέχεια να υπάρξει οψιόν για την απόκτησή του.
Ωστόσο, οι Αρκάδες απάντησαν αρνητικά στην πρόταση είτε γιατί δεν τη θεώρησαν ικανοποιητική, είτε για έχουν ως δεδομένο ότι ο νεαρός χαφ θα αποκτηθεί τελικά από τον Ολυμπιακό.
Το άγνωστο, πάντως, είναι αν η Γιουβέντους διατηρήσει το ενδιαφέρον της για τον Φορτούνη μετά την απόρριψη της πρότασής της από τον Αστέρα ή αν χάθηκε οριστικά τόσο για την ομάδα της Αρκαδίας να γίνει γνωστή στην Ευρώπη, όσο και για τον παίκτη να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.