επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ισχυρή έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Cosmo.Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ στους Αμπελόκηπους. Αυτή τη στιγμή πυκνοί καπνοί καλύπτουν την ατμόσφαιρα. Eίχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στο περιθώριο που έδωσε ο δράστης σημειώθηκε η
 έκρηξη.
Στο τηλεφώνημα αναφέρθηκε από τους δράστες ο αριθμός κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, ενώ το περιθώριο που είχαν οι αστυνομικές δυνάμεις στη διάθεσή τους ήταν 40 περίπου λεπτά.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στη μπαγκαζιέρα κλεμμένης μοτοσυκλέτας. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν φροντίσει να εκκενώσουν το κτήριο μετά το τηλεφώνημα.
Η βόμβα, που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κτήριο, είχε τοποθετηθεί στο μηχανάκι που βρισκόταν έξω από τα διοικητικά δικαστήρια. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά και πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό.
Η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν τόσο ισχυρή ώστε ακούστηκε στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.