επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δωροεπιταγές θα μοιράσει ο Ε.Σ. Καλαμπάκας

Ερευνα.«Πενία τέχνης κατεργάζεται» έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι (Θεόκριτος, 3ος π.Χ. αιών., ποιητής). Αυτή η ρήση αποκτά ιδιαίτερο νόημα στην σημερινή εποχή που η οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και οι αξίες περνούν κρίση. Την δυσμενή κατάσταση της χώρας και των ιδίων αντικρίζουν καθημερινά και οι επαγγελματίες της περιοχής Καλαμπάκας και προσπαθούν να βρουν τρόπους να αναθερμάνουν την τοπική αγορά. Έτσι την Παρασκευή το βράδυ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ο Σύλλογος να
 μοιράσει τουλάχιστον 150 δεωροεπιταγές αξίας 50 – 100 ευρώ. Αυτό που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια με την κλήρωση δώρων φέτος αλλάζει. Και αυτό για να δοθεί ευκαιρία σε περισσότερους καταναλωτές να κερδίσουν με τις αγορές τους. Από σήμερα κιόλας αντιπροσωπία του Συλλόγου θα περάσει από τα καταστήματα της Καλαμπάκας και αφού ενημερώσει τους επαγγελματίες θα αρχίσει η συλλογή των δωροεπιταγών.

Στην όλη προσπάθεια ο Σύλλογος καλεί να συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες με δωροεπιταγές άνω των 50 Ευρώ και αριθμούς και άνω της μιας αν το επιθυμούν. Στα καταστήματα οι καταναλωτές με τα ψώνια τους θα παίρνουν και τα μαγικά χαρτάκια ώστε στις 3 Ιανουαρίου 2011 θα συμμετέχουν στην κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά παρουσία Νομικού Συμβούλου και νομίμων διαδικασιών.
Μιλώντας στην στήλη μας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μαντάρας ανέφερε πως είναι καιρός πλέον οι κάτοικοι κάθε περιοχής να δείχνουν αλληλεγγύη μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό τα χρήματα θα μένουν ξανά στον τόπο και όλοι θα έχουν όφελος.
Στις 8 Ιανουαρίου ο χορός
Στην συνεδρίαση της Παρασκευής αποφασίστηκε και η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2011 στο Κέντρο Ρουαγιάλ Καλαμπάκας.
Λεπτομέρειες μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά γίνεται προσπάθεια μουσικά την βραδιά να καλύψει η Δημοτική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμπάκας.