επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Απείλησε να κάψει υπάλληλο του ΟΑΕΕ λόγω προστίμου

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης εξωθούν ορισμένους ανθρώπους εκτός ορίων, διαπράττοντας ενέργειες που ξεπερνούν κάθε λογική, με το τελευταίο περιστατικό να σημειώνεται στον ΟΑΕΕ, όπου ένας 50χρονος έδεσε μία υπάλληλο και απείλησε να την κάψει ζωντανή. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνα, όταν ένας άντρας, αφού έδεσε με σύρμα μία υπάλληλο του ασφαλιστικού ταμείου στην καρέκλα της, την περιέλουσε με βενζίνη και απείλησε να την κάψει ζωντανή για ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί. Ο 50χρονος, που εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αφού αρχικά απείλησε ότι θα αυτοπυρποληθεί, εν συνεχεία απείλησε τη ζωή της υπαλλήλου.
Έντρομοι οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία, ενώ επιχείρησαν να πείσουν τον άνδρα να αφήσει τη συνάδελφό τους. Λίγο πριν την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο, ο άνδρας πείστηκε να αφήσει την υπάλληλο.
Συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, όπου έχει μεταφερθεί και η υπάλληλος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών προκειμένου να δώσει την κατάθεσή της. cosmo.gr