επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κοινές πρωτοβουλίες Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη

Συμφωνήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τον σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο -Κ. Αγοραστός: «Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των πρωτοβουλιών της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του»
Κοινές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των ομάδων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη προτίθενται να αναπτύξουν η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Αυτό συμφώνησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο σεβ. Μητροπολίτης κ. κ. Ιγνάτιος στη σημερινή τους συνάντηση, στην οποία συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση σήμερα στη Θεσσαλία κι έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πνευματικό αλλά και το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας αυτήν την δύσκολη για μεγάλο τμήμα της κοινωνίας περίοδο.
Ο κ. Κ. Αγοραστός επαναβεβαίωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της Εκκλησίας και τόνισε ότι «στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των πρωτοβουλιών της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
Στην αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας προσβλέπουμε στη συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της περιφέρειας ώστε να σταθούμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη», υπογράμμισε ο κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος προσέφερε στον κ. κ. Ιγνάτιο καλαίσθητη έκδοση για την ιστορία και τον πολιτισμό της Θεσσαλίας.
Από την πλευρά του ο σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος προσέφερε στον κ. Κ. Αγοραστό εικόνα του Αγίου Νικολάου.