επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό κέντρο Ανώμαλου Δρόμου «Σκαμνιές» του Δ.Δ Πηγής του Δήμου Πύλης οι αγώνες ανωμάλου δρόμου

Την Κυριακή 11 Απρ 11, διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ανωμάλου Δρόμου «Σκαμνιές», του Δ.Δ Πηγής του Δήμου Πύλης (Νομού Τρικάλων), οι αγώνες ανωμάλου δρόμου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας των Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών έτους 2011, με διοργανωτή το Γενικό Επιτελείο Στρατού και την εποπτεία του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ). Στους αγώνες παρέστησαν, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Ευτύχιος Κατσανεβάκης, ο
Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, η Δκτης της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσης, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Δνσης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, καθώς και οι εκπρόσωποι του ΑΣΑΕΔ και των Σχολών που έλαβαν μέρος (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, Σχολή Αστυφυλάκων).
Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των 3000μ Σπουδαστριών και 6000μ Σπουδαστών. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
3.000μ Γυναικών σε ατομικό επίπεδο
Την 1η θέση κατέλαβε η Λυτρίδου Σταυρούλα της ΣΜΥ
Την 2η θέση κατέλαβε η Δουκιατζάκη Χριστίνα της ΣΜΥ και
Την 3η Θέση κατέλαβε η Αλέκου ΠΑρασκευή της ΣΜΥ
3.000μ Γυναικών σε ομαδικό επίπεδο
Την 1η θέση κατέλαβε η ΣΜΥ
Την 2η θέση η ΣΜΥΝ και
Την 3η Θέση η ΣΥΔ
6.000μ Ανδρών σε ομαδικό επίπεδο
Την 1η θέση κατέλαβε η ΣΤΥΑ
Την 2η θέση η ΣΜΥ και
Την 3η Θέση η ΣΜΥΝ
Σε διάφορες στιγμές πριν και μετά το πέρας των αγώνων, τιμήθηκαν από τη Σχολή, ο Δήμος Πύλης για την γενική συνδρομή του στην άριστη οργάνωση των αγώνων και ο Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Δυτικής Θεσσαλίας για τη συμβολή του στην άριστη διεξαγωγή αυτών.