επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Yλοποιείται η δέσμευση της περιφέρειας για συνέχιση των έργων

Έμπρακτα αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για τη συνέχιση των έργων, όχι μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία.
Αυτήν άλλωστε ήταν και η δέσμευση του κ. Αγοραστού – και η οποία υλοποιείται, τόσο με τις συχνές επισκέψεις στα εκτελούμενα έργα, όσο και με την απογραφή που έγινε – για την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων.


Σε αυτό το πλαίσιο της προσπάθειας της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση των συνεχιζόμενων έργων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε έργα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Κάτι ανάλογο έγινε και με την αυτοψία που πραγματοποίησε ο ίδιος στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Φλαμπουρεσίου – Αγίας Τριάδας.

Για το εν λόγω έργο έχουν εκτελεστεί τρεις εργολαβίες. Αυτή η εργολαβία που εκτελείται από το πρόγραμμα των ΚΑΠ ολοκληρώνεται εντός των ημερών.
Έχουν γίνει χωματουργικές εργασίες διάνοιξης της οδού σε μήκος 3,7 χλμ., ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 1.700 μέτρων και η κατασκευή ενός τεχνικού.
Με την ολοκλήρωση αυτής της εργολαβίας θα απομείνουν 2 χλμ. για οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της οδού.