επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Συνεδρίασε η γραμματεία προγράμματος της ΝΔ

Συνεδρίασε την Τετάρτη 13 Απριλίου στην Αθήνα υπό την προεδρεία του Αντώνη Σαμαρά η γραμματεία προγράμματος της Ν.Δ.Μέλος της γραμματείας είναι ο γιατρός και αντιδήμαρχος Πύλης κ.Γιάννης Κουτσονάσιος.

Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο έλαβε ο γραμματέας προγράμματος και π.υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης,όπου ανέφερε ότι έχουν δημιουργηθεί 17 ομάδες εργασίες,15 αντιστοιχούν σε ισάριθμα υπουργεία,1 παρακολούθησης του ΕΣΠΑ και 1 ομάδα εργασίας για την συνταγματική αναθεώρηση.Στο
 επόμενο διάστημα εκτός από την εσωτερική διαβούλευση που γίνεται στο κόμμα,θα γίνουν περιφερειακές συνδιασκέψεις στις 13 περιφέρειες της χώρας αλλά και ανοικτή διαβούλευση όπου η Ν.Δ. περιμένει τις απόψεις και τις θέσεις όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην ομιλία του ανάφερε τα εξής:<<Η λογική του άλλα λέγαμε, άλλα βρίσκαμε και άλλα κάναμε πέθανε>>.Το πρόγραμμα που θα προκύψει από τους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας,την γραμματεία προγράμματος,της ανοικτής διαβούλευσης και των περιφερειακών συνδιασκέψεων θα εγκριθεί από τον πρόεδρο της Ν.Δ. και θα ψηφιστεί στο συνέδριο αρχών και θέσεων του κόμματος που θα γίνει μέσα στο 2011.

Δέσμευση της Ν.Δ. είναι ότι το πρόγραμμα της θα εφαρμοστεί μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με την εντολή του Ελληνικού λαού.