επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο Ν. Λέγκας για τις καθυστερήσεις της επιστροφής Φ.Π.Α στους αγρότες

Το θέμα της επιστροφής του Φ.Π.Α. στους αγρότες είναι το αντικείμενο της κοινοβουλευτικής παρέμβασης του βουλευτή Τρικάλων Ν. Λέγκα. Συγκεκριμένα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας με ερώτησή του προς τους κ.κ. Σκανδαλίδη και Κουσελά, θέτει το πρόβλημα των καθυστερήσεων των οφειλόμενων από την επιστροφή ΦΠΑ ποσών στους δικαιούχους αγρότες του ειδικού καθεστώτος και ζητά από την κυβέρνηση σαφείς απαντήσεις.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία στους αγρότες του Νομού Τρικάλων και τους εκπροσώπους τους, εξαιτίας των αντιφατικών δηλώσεων και των εγκυκλίων που έχουν εκδοθεί για το θέμα αυτό.
Ο Ν. Λέγκας υπογραμμίζει ότι τα αρμόδια
Υπουργεία οφείλουν να διευκρινίσουν τι μέλλει γενέσθαι καθόσον τόσο οι αγρότες όσο και οι τοπικές αγορές ανέμεναν μια θετική εξέλιξη ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.
Ο βουλευτής ζητά από τους δύο Υπουργούς να δημοσιοποιήσουν τόσο τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, όσο και το ακριβές χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή Φ.Π.Α. στους δικαιούχους αγρότες.