επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ενημερωτική καμπάνια από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις

Άρχισε η ενημερωτική καμπάνια υπέρ των τοπικών προϊόντων και υπέρ των τοπικών επιχειρήσεων, που είχε προαναγγείλει η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της περιοχής. Χθες, Πέμπτη 13 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος κ Κων/νος Παπαλός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Κων/νος Ψημμένος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ Βασίλης Ζησόπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ορέστης Ψαχούλας και Ευάγγελος Λέμας,
 βρέθηκαν στο χώρο της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς και μοίρασαν ειδικό ενημερωτικό έντυπο.

Οι πολίτες αποδέχθηκαν θετικά την πρωτοβουλία, δείχνοντας ότι οι προτιμήσεις τους αφορούν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα.

Για την ενημερωτική καμπάνια ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, σε μια στιγμή που είναι γνωστό, ότι οι τοπικές επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά. Νομίζω ότι οι καταναλωτές θα πρέπει ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, να στηρίξουν χωρίς ενδοιασμούς και αμφιταλαντεύσεις, τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα που παράγουν. Από την πλευρά τους και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό σε τιμές και σε ποιότητα, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών».