επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μεγάλη συμμετοχή των Τρικαλινών ηλεκτρολόγων στις κάλπες

Κατά τις αρχαιρεσίες νικητής των εκλογών αναδείχτηκε ο συνδυασμός της «Ενότητας Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων νομού Τρικάλων» Οι εκλογές διεξήχθησαν χωρίς να προκύψουν προβλήματα με κυρίαρχο στοιχείο την μεγάλη συμμετοχή των Τρικαλινών ηλεκτρολόγων
Στις κάλπες προσήλθαν τα μέλη του συνδέσμου εργοληπτών εγκαταστατών ηλεκτρολόγων νομού Τρικάλων για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και των υπολοίπων Οργάνων.
Οι εκλογές διεξήχθησαν χωρίς να προκύψουν προβλήματα με κυρίαρχο στοιχείο την μεγάλη συμμετοχή των Τρικαλινών ηλεκτρολόγων.


Στις εκλογές συμμετείχαν δυο συνδυασμοί, εκείνοι της «Ενότητας Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων νομού Τρικάλων» και της «Κλαδικής Ενότητας Ηλεκτρολόγων».

Κατά τις αρχαιρεσίες νικητής των εκλογών αναδείχτηκε ο συνδυασμός της «Ενότητας Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων νομού Τρικάλων» με 64 ψήφους και 5 έδρες στο δ.σ. έναντι 31 ψήφων που έλαβε η «Κλαδική Ενότητα Ηλεκτρολόγων» και 2 εδρών στο δ.σ.

Από τα 105 εγγεγραμμένα μέλη στο σύνδεσμο, ψήφισαν 95 ποσοστό συμμετοχής 90,47%.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Βασίλης Μανασής, που πλέον θα δώσει την σκυτάλη της προεδρίας στο κ. Βασίλη Μπακογιάννη που επικράτησε και σε ψήφους, μίλησε για την σημασία των εκλογών, αλλά και με τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιπαλέψει η νέα διοίκηση.

Μεταξύ αυτών, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μανασής, οι υψηλοί δείκτες ανεργίας στο επάγγελμα εξαιτίας της πτωτικής πορείας που παρουσιάζει η οικοδομή και η λαθροεγκατάσταση που προκαλεί πληγή για το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου.

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών ανά συνδυασμό έχουν ως εξής:

Για το διοικητικό συμβούλιο από το συνδυασμό της «Ενότητας Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων νομού Τρικάλων» εκλέγονται οι κ.κ. Ηλίας Αγνάντος, Κων/νος Καβράς, Αντώνιος Λαγούδης, Βασίλειος Μπακογιάννης, και Δημήτριος Τασιαρέλης. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι κ.κ. Γιάννης Πραξιτέλης και Απόστολος Μαλισόβας. Για την Ομοσπονδία ΕΒΕ εκλέγονται οι κ.κ. Γεώργιος Μουστάκας, Βασίλης Μπακογιάννης και Ελευθέριος Νεχαλιώτης. Για την ΠΟΕΣΕΗ εκλέγονται οι κ.κ. Κων/νος Γεωργομάνος και Κων/νος Καβράς.

Από τον συνδυασμό της «Κλαδικής Ενότητας Ηλεκτρολόγων» στο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι κ.κ. Ηλίας Καλαμάρας και Ευάγγελος Καλύβας. Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται ο κ. Κων/νος Μπακούλας. Για την Ομοσπονδία ΕΒΕ εκλεγονται οι κ.κ. Ηλίας Καλαμάρας και Ευάγγελος Καλύβας. Για την ΠΟΕΣΕΗ εκλέγονται οι κ.κ. Ηλίας Καλαμάρας και Ευάγγελος Καλύβας. ερευνα