επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Μελέτη για τον έλεγχο της ασφάλειας του οδικού δικτύου στη Θεσσαλία

-Προσανατολίζεται να εκπονήσει η αιρετή Περιφέρεια ώστε αφού ιεραρχήσει τις ανάγκες να προχωρήσει στις απαιτούμενες παρεμβάσεις
-Κ. Αγοραστός για το οδικό κύκλωμα Πηλίου: «Ενεργήσαμε γρήγορα, ακαριαία, αποτελεσματικά. Ήδη έχουν εγκατασταθεί και εργάζονται δύο εργολαβίες στην περιοχή»
Μελέτη για τον έλεγχο της ασφάλειας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας προσανατολίζεται να εκπονήσει η αιρετή Περιφέρεια προκειμένου αφού ιεραρχήσει τις
 ανάγκες να προχωρήσει στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο. Για το σκοπό αυτό αναζητεί χρηματοδότηση.

Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημερώνοντας το σώμα για τις κατολισθήσεις στο Πήλιο.

«Ενεργήσαμε γρήγορα, ακαριαία, αποτελεσματικά. Είμαστε στην περιοχή από την πρώτη στιγμή, πήραμε αποφάσεις και ήδη έχουν εγκατασταθεί δύο εργολαβίες στο οδικό κύκλωμα Πηλίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Αγοραστός επισημαίνοντας ότι «η αιρετή Περιφέρεια κατάφερε να βρει τους απαιτούμενους πόρους παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τη μείωση της χρηματοδότησης προς την αυτοδιοίκηση αλλά και τα μεγάλα χρέη που παρέλαβε».

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέστη ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης ενώ πριν τη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Κων/νο Λεβέντη.