επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σύσκεψη στην Ελάτη ενόψει του Πάσχα παρουσία του αντιδημάρχου Ι.Κουτσονάσιου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου στην Ελάτη της Δ.Ε. Αιθήκων του Δήμου Πύλης, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ.Ιωάννη Κουτσονάσιου και των προέδρων των Τ.Σ. Ελάτης Β.Χαμψά,Γαρδικίου Α.Τάμπου-Καρατζούνη,Αθαμανίας Δ.Πολύμερου,Δέσης Δ.Γράμψα,Δροσοχωρίου Δ.Ευαγγελόπουλου,Αγ.Νικολάου Σ.Βαϊόπουλου,Περτουλίου Σ.Πολυγένη,Νεραϊδοχωρίου Σ.Μέκια,Πύρρας Γ.Καρατζά,Βροντερού Κ.Θάνου,Καλογήρων Α.Γούλα.Στη σύσκεψη πήραν μέρος και υπάλληλοι του δήμου.
Συζητήθηκε ο προγραμματισμός των καθημερινών εργασιών που χρειάζεται κάθε τοπική κοινότητα ενόψει του Πάσχα αλλά και της θερινής περιόδου,διότι στην περιοχή αυτή αυξάνεται ο πληθυσμός αλλά και οι παραθεριστές τους καλοκαιρινούς μήνες.Έγινε αναφορά και σε διάφορα άλλα θέματα καθώς και σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες.

Το καθημερινό πρόγραμμα εργασιών που προέκυψε μετά την συζήτηση ,δόθηκε στους προέδρους αλλά και στους υπαλλήλους του δήμου.

Ο κ.Κουτσονάσιος δήλωσε ότι <<οι πρόεδροι των Τ.Σ.είναι συνεργάτες για την δημοτική αρχή,υπάρχει πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και όπως έδειξε η μέχρι τώρα καλή επαφή και επικοινωνία βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων και είναι προς όφελος όλων των δημοτών μας>>.