επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στα Τρίκαλα ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ.

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 του μηνός ο βουλευτής Αχαϊας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος.

«Αρχίσαμε από τη Θεσσαλονίκη, πήγαμε στην Αχαΐα και στα Χανιά και τώρα ερχόμαστε στα Τρίκαλα τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2011», αναφέρει ο παραπάνω Τομεάρχης, για να προσθέσει:
Σύνθημα του Τομέα μας είναι «θα πάμε παντού», γιατί παντού η ύφεση και η ανεργία χτυπούν την πόρτα των Ελληνικών Νοικοκυριών, παντού οι
εργαζόμενοι αισθάνονται την ίδια απογοήτευση και ανασφάλεια. Το νέο άλμα της Ανεργίας πάνω από 15% επιβεβαίωσε τις χειρότερες προβλέψεις. Η παρατεινόμενη ύφεση της Οικονομίας (-4,5%) πολλαπλασιάζει τα λουκέτα των επιχειρήσεων. Ο εκρηκτικός πληθωρισμός και η συνακόλουθη ακρίβεια «ροκανίζουν» το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Τα Τρίκαλα όπως και ολόκληρη η περιφέρεια της Θεσσαλίας πληρώνουν 13αρύ Τίμημα στην πολιτική του Μνημονίου. Για τους λόγους αυτούς κάνουμε την εξόρμηση μας σε όλη την Ελλάδα».



Ακόμα ο ίδιος σημειώνει πως κάνουμε ένα μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία και πάμε παντού όπου υπάρχουν ανάγκες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, προσθέτοντας:

«Ερχόμαστε να επισκεφτούμε το Εργατικό Κέντρο, το Επιμελητήριο, Εργοστάσια, Περιφερειακές Αρχές, Δημόσιες Υπηρεσίες. Ερχόμαστε για να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις πρώτα και κύρια αυτών που βιώνουν πιο σκληρά την κρίση, των Εργαζομένων. Ερχόμαστε για να αναδείξουμε τα πολλά προβλήματα της περιοχής. Ερχόμαστε όμως για να πούμε και τη δική μας πρόταση. Είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε γι' αυτά που θα προτείνουμε. Κυρίως όμως προσβλέπουμε στο διάλογο και τη συνεργασία γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα. Ερχόμαστε να μοιραστούμε την Πρόταση Ελπίδας και προοπτικής της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά με τους ανθρώπους της δουλειάς και της δημιουργίας». ερευνα