επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σε τουριστική έκθεση η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως και τις 27 Φεβρουαρίοu.Βασικό μέλημα της Περιφέρειας είναι να συνεχίσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο στην περιοχή μας ακόμα περισσότερους τουρίστες από τη Σερβία. Εξάλλου κάθε καλοκαίρι ένας σημαντικός αριθμός Σέρβων επισκέπτεται τα παράλια αλλά και τα ορεινά μέρη της Θεσσαλίας, ενισχύοντας έτσι τον τουρισμό στην περιοχή μας..
Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ, διαθέτοντας στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Οι Σέρβοι, που αποτελούν άλλωστε ένα σημαντικό μέρος των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή μας, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Θεσσαλία και τις τουριστικές δυνατότητες που παρέχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περίπτερό μας επισκέφτηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι κ. Δημοσθένης Στωίδης ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με όλους πάνω σε διάφορα θέματα τουριστικής προώθησης της κάθε περιοχής

Μάλιστα, η Ελληνική Πρεσβεία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για την περαιτέρω προώθηση τουριστικού υλικού. Έτσι, ζήτησε και έλαβε τουριστικά έντυπα τα οποία θα φροντίσει και η ίδια να διανείμει σε φορείς της Σερβίας που σχετίζονται με τον τουρισμό συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω τουριστική ανάδειξη της Θεσσαλίας.kosmoslarissa