επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ο Περιφερειάρχης

-Ακόμη και φοιτητές από την Κομοτηνή επέλεξαν να πάνε Ρώμη μέσω Ν. Αγχιάλου επειδή το εισιτήριο είναι πολύ πιο φθηνό-Στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με επιβάτες των πρώτων πτήσεων -Ένα μήνα νωρίτερα ξεκίνησαν φέτος οι πτήσεις, διπλάσια χρήματα από πέρυσι δαπανά για διαφήμιση η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετέβη στο αεροδρόμιο την
περασμένη Τρίτη και συναντήθηκε με επιβάτες των πτήσεων από και προς Βρυξέλλες και Ρώμη.

Συζήτησε μαζί τους και με έκδηλη ικανοποίηση άκουσε ακόμη και φοιτητές από την Κομοτηνή να του λένε ότι επέλεξαν να πάνε Ρώμη μέσω Ν. Αγχιάλου επειδή το εισιτήριο είναι πολύ πιο φθηνό.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και μάλιστα φέτος καταβάλλουμε διπλάσια χρήματα από πέρυσι για διαφήμιση στο site της Ryanair βάσει της προγραμματικής συμφωνίας της απελθούσας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Μαγνησίας», είπε στους φοιτητές ο κ. Κ. Αγοραστός.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι φέτος οι πτήσεις από και προς τη Νέα Αγχίαλο ξεκίνησαν ένα μήνα νωρίτερα από άλλες χρονιές και χαρακτήρισε «κομβικό το ρόλο του αεροδρομίου στη νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Επιδιώκουμε να προσελκύσουμε και άλλες πτήσεις, έχουμε επαφές με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και προωθούμε ουσιαστικές δράσεις προβολής του αεροδρομίου», τόνισε υπενθυμίζοντας ότι φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η μοναδική που συμμετείχε σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό εξαιρουμένων των περιοχών που έχουν τουριστικούς οργανισμούς ενώ αξιοποίησε διαφημιστικά και τα sites των εκθέσεων (αναλυτικά οι εκθέσεις είναι: Ουτρέχτη, Βιέννη, Ντίσελντορφ, Βρυξέλλες, Αμβούργο, Πράγα, Μιλάνο, Σόφια, Βελιγράδι, Νυρεμβέργη, Βουκουρέστι, Βερολίνο, Λονδίνο).

Σημειώνεται ότι προχθές Τρίτη στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, η Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Εύη Αδαμάκη (προσκεκλημένη ειδικά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως η τελευταία αντινομάρχης Τουρισμού της Μαγνησίας), οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ. Αργύρης Κοπάνας, Πέτρος Μπατζιάκας, Γιώργος Καλτσογιάννης και Φίλιππος Χήρας και η υπεύθυνη τουρισμού Δήμου Βόλου κα Μπαρτζώκα.