επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Με βροχή ο ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα

 Παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Δημάρχου Καλαμπάκας Σακκελαρίου, περιφερειακών συμβούλων και φορέων, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος που είναι αφιερωμένος στον ιδρυτή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Θανάση Σταμόπουλο.
Συνδιοργανωτές αυτής της εκδήλωσης που πλέον έχει γίνει θεσμός για τα Τρίκαλα, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η εκκίνηση των 750 αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στον φετινό ημιμαραθώνιο, δώθηκε στις 11:00 από την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και ο τερματισμός έγινε περίπου δυόμισι ώρες αργότερα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, μια διαδρομή 21.096 μέτρων.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε:
"Είναι ο 4ος ημιμαραθώνιος δρόμος Τρικάλων, ένας ημιμαραθώνιος που πλέον έχει γίνει θεσμός. Αγκαλιάζουμε αυτές τις εκδηλώσεις, αγκαλιάζουμε τον αθλητισμό. Αθλητισμός και πολιτισμός σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε μια ελπίδα στο μέλλον και να δούμε μια καλύτερη Ελλάδα. Ο αθλητισμός αποτρέπει τους νέους από ατραπούς δύσκολες της ζωής που αυτή τη στιγμή είναι περιοσσότερες, εντονότερες και επικινδυνότερες".