επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Παράθυρο αισιοδοξίας για την Ε-65

-«Είναι το έργο με τα λιγότερα προβλήματα», είπε ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατά τη συνάντησή τους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου -Το ζήτημα της εξόφλησης των υποχρεώσεων του κράτους για τη μεταφορά μαθητών έθεσε εκ νέου ο Κ. Αγοραστός
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο
των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα.

Ο κ. Κ. Αγοραστός έθεσε στον κ. Φ. Σαχινίδη το ζήτημα της χρηματοδότησης των μεγάλων έργων όπως είχε κάνει και στη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών με την Ένωση Περιφερειαρχών. Ο Περιφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα να προχωρήσουν τα έργα στην Ε-65 καθώς, όπως είπε, «αποτελεί ζωτικής σημασίας έργο για την Θεσσαλία και ιδίως τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, ενώ κατά τη διάρκεια της κατασκευής της συμβάλλει καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και την δημιουργία θέσεων απασχόλησης».

Ο κ. Φ. Σαχινίδης, που ανέλαβε εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών τις συζητήσεις με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες, είπε ότι έχει κάνει ήδη συνάντηση για την Ε-65 και εντός των ημερών θα γίνει και δεύτερη συνάντηση. «Είναι το έργο με τα λιγότερα προβλήματα», ανέφερε ο Υφυπουργός ανοίγοντας παράθυρο αισιοδοξίας για το έργο.

Παράλληλα, ο κ. Κ. Αγοραστός επισήμανε και την αναγκαιότητα να πληρωθούν όσοι μεταφέρουν τους μαθητές. Ο κ. Φ. Σαχινίδης είπε ότι έχει συναντηθεί ήδη μαζί τους και επίκειται νέα συνάντηση.