επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων καλεί το επιβατικό κοινό να αγκαλιάσει και πάλι το τόσο επιτυχημένο αυτό δρομολόγιο

Από την ερχόμενη Κυριακή 27/3ου/2011 το ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ 47/48 ξανακυκλοφορεί.
Θα αναχωρεί κάθε πρωί από την Καλαμπάκα για την Αθήνα στις 6.33 και από την Αθήνα για τη δυτική Θεσσαλία στις 15.53 το μεσημέρι. Χρειάστηκε εικοσάμηνος σκληρός αγώνας για να έχουμε επιτέλους αυτή την επιτυχία. Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων καλεί το επιβατικό κοινό να αγκαλιάσει και πάλι το τόσο επιτυχημένο αυτό δρομολόγιο, που εντελώς άδικα είχε λείψει από την περιοχή μας.


Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 19.30 το απόγευμα καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας σε πανηγυρική συγκέντρωση στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας για την υποδοχή του πρώτου μετά από είκοσι μήνες δρομολογίου ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ 47/48 .





Επίσης το τριήμερο των εκδηλώσεων που οργανώνει ο σύλλογός μας στις 25, 26 και 27 Μαρτίου εκτός από την εκδήλωση για την υποδοχή του ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ περιλαμβάνει:

1. Την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα συνάντηση με τα μέλη του ΣΦΣ της Αθήνας που έρχονται για τριήμερη εκδρομή με το τρένο στην περιοχή μας και θα μας επισκεφτούν στα γραφεία μας. Με την ευκαιρία αυτή θα εγκαινιαστεί το πρόγραμμα προβολών του συλλόγου μας με την προβολή του ηχοράματος για τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο των Καλαβρύτων. Την προβολή θα προλογίσει ο δημιουργός της ταινίας Αντώνης Φιλιπποπουλίτης.

Οι προβολές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και μπορούν να τις παρακολουθήσουν μαθητές σχολείων, σύλλογοι και ομάδες πολιτών μετά από ραντεβού με τους υπεύθυνους του συλλόγου μας.

Επίσης προβολές γίνονται και κάθε Πέμπτη βράδυ μετά τις οκτώ με βίντεο από τις ωραιότερες σιδηροδρομικές διαδρομές της χώρας μας.

2. Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 19.00 θα μεταβούμε στην Καλαμπάκα με μισθωμένο πούλμαν που θα ναχωρήσει από τον σταθμό των Τρικάλων για να πάρουμε μέρος στην εκδήλωση που οργανώνεται εκεί από τον ΣΦΣ της Αθήνας και τον δήμο της Καλαμπάκας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας και συζήτηση για το σιδηρόδρομο.

Το Δ.Σ.