επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

«Κέντρο αγροτικής ανάπτυξης η Θεσσαλία»

-Ο βασικός στόχος της αιρετής Περιφέρειας, αναμένεται να τονίσει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση διαλόγου και κατάθεσης προτάσεων για θέματα γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας και μελισσοκομίας που συγκαλεί αύριο Δευτέρα στο αμφιθέατρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στη Λάρισα Τον κεντρικό στόχο της αιρετής Περιφέρειας να γίνει η Θεσσαλία «το κέντρο αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας» πρόκειται να τονίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη συνάντηση διαλόγου και κατάθεσης προτάσεων για θέματα γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας και μελισσοκομίας
που συγκαλεί αύριο, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.00 π. μ. στο αμφιθέατρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στη Λάρισα (Καψούρη 4 & Αγνώστου Στρατιώτη).

Στη συνάντηση καλούνται απ’ ολόκληρη την Θεσσαλία οι εκπρόσωποι αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και μελισσοκόμων, οι διευθυντές των κρατικών υπηρεσιών που έχουν αντικείμενο τον πρωτογενή τομέα, εκπρόσωποι του γεωτεχνικών και γενικότερα της επιστημονικής κοινότητας, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.