επικοινωνία : trikalafree@gmail.com

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Βραδιές Αργεντίνικου τάνγκο στα Τρίκαλα

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει στην πόλη μας μια πολιτιστική προσπάθεια διάδοσης ενός από τους πιο αγαπητούς, ερωτικούς και πανέμορφους χορούς.
Πρόκειται για το Αργεντίνικο Tango το οποίο κερδίζει φίλους ολοένα και περισσότερο αφού εμφανίζεται με τη δική του κουλτούρα, τη δική του εξέλιξη και φυσικά τη δική του ιστορία μέσα στο χρόνο. Μια ιστορία που ξεκινάει στις αρχές του 19ου αιώνα και αναπτύσσεται από τότε, πότε εύκολα και πότε δύσκολα περνώντας μέσα από συμπληγάδες. Ένας χορός εντελώς
 διαφορετικός από τους άλλους, ακολουθώντας τα δικά του «πρωτόκολλα», τους δικούς του κανόνες, τη δική του φιλοσοφία και κινησιολογία, που έχει να δώσει κάτι σε οποιονδήποτε ασχολείται με αυτό. Η δύσκολη αυτή προσπάθεια διάδοσης του αυθεντικού και παραδοσιακού Αργεντίνικου Tango στην πόλη μας γίνεται από την νεοσυσταθείσα Πολιτιστική Ομάδα "Grupo Cultural Tango Trikala".

Συγκεκριμένα 2 ή 3 Κυριακές το μήνα η πολιτιστική ομάδα διοργανώνει σεμινάρια Tango με επαγγελματίες δασκάλους, αλλά και βραδιές Αργεντίνικου Tango ή βραδιές Milonga όπως ονομάζονται, οπού μπορεί όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να παραβρεθεί σε αυτές, να απολαύσει το ποτό του ακούγοντας αυθεντική Tango μουσική και να δει από κοντά άλλους συμπολίτες μας που έχουν ξεκινήσει ήδη να μυούνται στα μαγικά «βήματα» του tango.
Έτσι λοιπόν αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου θα διοργανωθεί βραδιά Αργεντίνικου Tango, με την ονομασία Milonga "el abrazo", στο Café Baccarito (Δ/νση Στρ. Σαράφη 10).
Η έναρξη είναι στις 21:30 και η είσοδος ελεύθερη!
Για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το Αργεντίνικο Tango στην πόλη μας και για τις δραστηριότητες της Πολιτιστικής Ομάδας "Grupo Cultural Tango Trikala" μπορείτε να απευθύνεστε στο 6937 180263.